vocalsucces.com

Kategorier

Nye indlæg

Arkiver

Links


 

juni 2021
m ti o to f l s
« aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Syng med i Korskolen ved Øresund ♫

august 15th, 2018

Korskolen ved Øresund ♫ 

Syng dig glad i det nye kor, lær og lyt og udvid dit netværk 

Tusind tak for en dejlig korsæson 2020 i usædvanlige tider og god juleferie til alle.

Nu har vi genåbnet og synger udendørs-velkommen.

Korskole - onsdage kl. 18.00-18.50 i Hellerup:

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge sange, viser, jazz, blues, gospel,  musical og klassiske korhits?
  • Hvis JA, så kom med i Korskolen

Kom og syng med - Korskolen øver hver onsdag kl. 18.00 i Hellerup og du kan tilmelde dig hele året. Du betaler pr. gang. Alle stemmetyper er velkomne, vi er mænd og kvinder i alle aldre og vi har det sjovt. Prøv selv - kom som gæst til en korprøve, du behøver ikke kunne læse noder. Du er velkommen som gæst til en korprøve, du skal blot tilmelde dig hos korleder inden korprøven.

Tilmelding er først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23 30 31 08. Herefter får du invitation til at deltage som gæst og får oplyst tid, sted og betalings info. Nye sangere er velkomne i 2021, så længe vi har pladser i Korskolen. Ellers får du tilbudt plads på venteliste eller tilbud om nyt øve-tidspunkt i en anden korgruppe. 

Retningslinjer ved korsang i Corona-tiden (pr. 2.1.2021): Vi følger alle myndigheders og musik- og kulturorganisationers retningslinjer for korsang, hvor der i øjeblikket gælder skærpede krav, som vi med glæde overholder, så vi alle sammen kan forblive friske og raske og undgå smitte. Alle korsangere modtager opdaterede retningslinjer for korprøver fra korleder, inden sæsonstarten i 2021. Alle korsangere holder min. 2 meters afstand under sang for at undgå smitte, dvs. 4 m2 pr. person i korlokalet. Vi har hver især håndsprit med, holder god håndhygiejne og hoste etikette og lufter ud i rummet hver halve time. Ingen deltager i korprøven, hvis man har symptomer, så bliver man hjemme. Har man været på ferie i udlandet beder vi om, at du følger myndighedernes retningslinjer for at undgå smitte. Alle synger med hovedet samme vej, og bærer maske ved ankomst og samtale, når du sidder ned, kan du tage den af. Vi holder en kortere pause midtvejs i korprøven, hvor man kan indtage sin egen medbragte te/kaffe/vand og alle sørger for at holde god fysisk afstand på 1-2 meter. Der er ingen former for fælles forplejning, før vi er fri for Corona-smitte eller har fået en vaccine. Noder sendes digitalt før korprøven til at printe ud og sætte i kormappen. Har du ingen printer, må du lave en aftale med en anden sanger, der kan hjælpe dig med nodekopier. Vi glæder os til at synge igen under trygge rammer.

COVID-19-INFO 2.1.2021: Musica Art følger Regering og myndigheders regler nøje. På gensyn, Korskolen mødes igen, når vi genåbner og kan mødes fysisk. 

Sommerkor 2021: Vil du synge i sommermånederne juni-juli-august 2021, kan du tilmelde dig Sommerkor fysisk i mindre hold eller online. Kontakt Agneta og læs om tilmelding til Sommerkor HER

Følg “Musica Art” på Facebook.

Korleder Agneta Mei Hytten, Musica Art, mobil 23 30 31 08.

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Beklager, der er i øjeblikket lukket for kommentarer.

Blogroll

Sider

 

 

 

 

 

 

 

Nye kommentarer

Sky3c Sponsored by Web Hosting