vocalsucces.com

Kategorier

Nye indlæg

Arkiver

Links


 

september 2020
m ti o to f l s
« aug    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Syng med i Korskolen ved Øresund ♫

august 15th, 2018

Korskolen ved Øresund ♫ 

Syng dig glad i det nye kor, lær og lyt og udvid dit netværk 

Tusind tak for en dejlig korsæson i usædvanlige tider, tak for deltagelse i online kor en del af foråret og rigtig god sommer til alle. På gensyn til sæsonstarten i august.

Ny Korskole - onsdage kl. 18-18.50 i Hellerup:

  • Har du lyst til at synge i kor og få mere energi og glæde i hverdagen?
  • Har du brug for at træne din stemme i et trygt fællesskab?
  • Vil du synge sammen med andre og lære mere om dyb vejrtrækning, krop og stemme?
  • Kan du lide at synge sange, viser, jazz, blues, gospel,  musical og klassiske korhits?
  • Hvis JA, så kom med i Korskolen

Kom og syng med - Korskolen øver hver onsdag kl 18 i Hellerup og du kan tilmelde dig hele året. Du betaler pr. gang. Alle stemmetyper er velkomne, vi er mænd og kvinder i alle aldre og vi har det sjovt. Prøv selv - kom som gæst til en korprøve, du behøver ikke kunne læse noder. Du er velkommen som gæst til en korprøve, du skal blot tilmelde dig hos korleder inden korprøven.

Korskolen efterår 2020: Sæsonstart onsdag 12. august 2020 kl. 18-18.50. Vi øver hver onsdag i perioden 12/8 - 16/12 2020.

Tilmelding er først gældende, når du har kontaktet korleder Agneta Mei Hytten på mobil/sms 23 30 31 08. Herefter får du invitation til at deltage som gæst og får oplyst tid, sted og betalings info. Nye sangere er velkomne til sæsonstarten onsdag 12. august 2020, så længe vi har pladser i Korskolen. Ellers får du tilbudt plads på venteliste eller tilbud om nyt øvetidspunkt i en anden korgruppe. 

Retningslinjer ved korsang i Corona-tiden (pr. 30.6.2020): Vi følger alle myndigheders og musik- og kulturorganisationers retningslinjer for korsang, hvor der i øjeblikket gælder skærpede krav, som vi med glæde overholder, så vi allesammen kan forblive friske og raske og undgå smitte. Alle korsangere modtager opdaterede retningslinjer for korprøver fra korleder, inden sæsonstarten i august 2020. Alle korsangere holder 2 meters afstand under sang for at undgå smitte, dvs. 4 m2 pr. person i korlokalet. Vi har hver især håndsprit med, holder god håndhygiejne og hoste etikette og lufter ud i rummet hver halve time. Ingen deltager i korprøven, hvis man har symptomer, så bliver man hjemme. Har man været på ferie i udlandet beder vi om, at du følger myndighedernes retningslinjer for at undgå smitte. Alle synger med hovedet samme vej, og enhver, der ønsker det, kan frit bære maske eller afskærmning under korprøven. Vi holder en kortere pause midtvejs i korprøven, hvor man kan indtage sin egen medbragte te/kaffe/vand og alle sørger for at holde god fysisk afstand på en meter. Der er ingen former for fælles forplejning, før vi er fri for Corona-smitte eller har fået en vaccine. Noder sendes digitalt før korprøven til at printe ud og sætte i kormappen. Har du ingen printer, må du lave en aftale med en anden sanger, der kan hjælpe dig med nodekopier. Vi glæder os til at synge igen under trygge rammer.

COVID-19-INFO 19.3.2020: Musica Art følger Regering og myndigheders regler nøje og har siden 26.3. flyttet al undervisning for musikelever, kor, korskole, kurser, coaching og rådgivning til online undervisning og møder og fortsætter som hidtil, kontakt og information via mail, sms, sociale medier og denne side. På gensyn, vi glæder os til at møde jer online i den kommende tid. 

Sommerkor 2020: Vil du synge i sommermånederne juni-juli-august, kan du tilmelde dig Sommerkor online mandag kl. 19-20. Kontakt Agneta og hør nærmere.

Følg “Musica Art” på Facebook.

Korleder Agneta Mei Hytten, Musica Art, mobil 23 30 31 08.

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Beklager, der er i øjeblikket lukket for kommentarer.

Blogroll

Sider

 

 

 

 

 

 

 

Nye kommentarer

Sky3c Sponsored by Web Hosting