vocalsucces.com

Kategorier

Nye indlæg

Arkiver

Links


 

maj 2022
m ti o to f l s
« aug    
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

STEMMEFITNESS - erhverv og private - din stemme er dit brand

maj 2nd, 2012

♫ MUSICA ART ♫

STEMME FITNESS og BRANDING af dit firma og din person i Musica Art

Under hensyn til danske myndigheders anbefalinger og forhindring af udbredelse af Covid-19, afholdes alle møder og kurser online i den kommende periode. Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder for professionel undervisning på sms 23303108.

Stemmefitness og branding er vigtig for alle, der arbejder med kommunikation, formidling, undervisning, medier, ledelse og andre opgaver, hvor første indtryk af din person og stemme kan være afgørende. Gennem træning med stemmefitness opnår du fine resultater, energi og motivation til opgaven med at udvikle din stemme og fremtoning.

En vedvarende sund stemmefunktion kan være afgørende for dit uddannelses/karriere resultat og virksomhedens ansigt udadtil. En bonus gevinst er ofte at medarbejderen eller virksomhedslederen får tacklet og fjernet sin stress gennem ny viden. Du lærer opmærksomhed i nuet, øger din stemme- og kropsbevidsthed og får træning i nærvær, lydhørhed og omsætter den nyeste viden om hjernens måde at fungere på til din dagligdag.

Er dette noget for dig, så tilmeld dig Stemmefitness på sms 23303108 og book en online tid hverdage mellem kl. 8-18, weekender efter aftale.

Målgruppe

Virksomheder, private, universiteter, offentlige institutioner, netværk, medier, der ser vigtigheden af fokus på deres “stemmer i arbejde” og ønsker udvikling og træning af de praktiske færdigheder i stemmefitness og branding af virksomhed og person.

Underviser

Vocal Coach, cand.mag. Agneta Mei Hytten, indehaver af Musica Art.

Tilmelding

Send sms til 23 30 31 08 eller mail: musicaart[a]mail.dk og mærk “navn+dato”.

Vælg mellem flg. kurser af 2-5 timers varighed:

1) STEMMEFITNESS og branding for virksomhedens ledelse

2) STEMMEFITNESS og branding for ansatte

3) STEMMEFITNESS i kurser, teambuilding og foredrag for virksomheder, ledere og ansatte

4) STEMMEFITNESS for erhverv og private, book en tid og køb klippekort og kom straks i gang

Form

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser, supervision, gruppeopgaver og tilrettelæggelse af individuelt træningsprogram.

Referencer:

Virksomhedsledere, salgschefer, mødeledere, sælgere, undervisere, radio/tv-værter, journalister, foredragsholdere, sangere, musikere, studerende, læger, sygeplejersker, private og offentlige virksomheder. Se flere referencer på www.musicaart.dk.

Tid og sted

Bestil et skræddersyet kursus i arbejdstiden eller book en plads på online kursus dage, der optages i Hellerup i lyse, inspirerende omgivelser. Først til mølle!

Ring og aftal individuel kursusdag efter ønske på mobil/sms til 23303108, send mail til musicaart[a]mail.dk og meld dig til kursus i sikre og trygge rammer.

Ingen kommentarer

Endnu ingen kommentarer.

Beklager, der er i øjeblikket lukket for kommentarer.

Blogroll

Sider

 

 

 

 

 

 

 

Nye kommentarer

Sky3c Sponsored by Web Hosting