vocalsucces.com

Kategorier

Nye indlæg

Arkiver

Links


Agneta Mei Hytten

juni 10th, 2007

Hjerteligt velkommen! Her kan du læse om mine aktiviteter og min virksomhed Musica Art, som er en moderne kultur-, undervisnings- og vidensvirksomhed. Musica Art har eksisteret i 14 år. Jeg tilbyder sang, musikundervisning, korledelse, fundraising til erhverv og kulturliv, projektledelse, forskning inden for kultur, musik og medier og foredrag og rådgivning til erhverv og private.

Læs mere i profilen på LinkedIn

Uddannelse:

Jeg er cand.mag. fra Københavns Universitetet i musik og nordiske sprog og litteratur og tog nysproglig studentereksamen fra Gammel Hellerup Gymnasium og derefter Højere Handelseksamen fra Niels Brock/Copenhagen Business College og senere en 2 årig international leder- og coachinguddannelse i DK og England. Mine hovedfag i musik er: klaver, sang, musikteori og musikledelse - mit speciale omhandler Musik og medier. Sideløbende med musikstudiet har jeg fulgt kurser på teatervidenskab, filosofi, litteraturvidenskab, engelsk og italiensk. Gennem årene har jeg videreuddannet mig gennem kurser i fundraising, jura og ophavsret, it, voksenpædagogik, salg, ledelse, kommunikation og digitale medier. På det kunstneriske område har jeg deltaget i masterclasses i sang, musikledelse og direktion hos bl.a. Inge Marstal, Sten Lindholm, Jørgen Berg, Eric Ericson, og taget kurser i musik og it, musikpædagogik, Kodaly og Suzuki metoder. Efter en 9-årig periode som videnskabelig medarbejder i et større kulturarvs- og musikforskningsprojekt i DR, fortsatte jeg i 2008 som projekt- og forskningsleder og fundraiser for forskningsområdet Musik og medier med særlig vægt på digitalisering af musik. Jeg har gennem 10 år formidlet forskningsprojekternes resultater ved konferencer i Danmark og Norden og deltager i Europæisk netværk for modernismestudier og avantgardekunst. Desuden er jeg forelæser ved Musikvidenskab/Folkeuniversitetet siden 2001. Jeg har deltaget i koncertrejser i EU lande gennem 15 år som sanger og har haft mange skønne oplevelser med at udbrede kendskabet til ny musik og uropføre værker af nulevende komponister i DK og EU. Desuden arbejdet som kirkesanger i Skt. Johannes kirke i København i 25 år. Mine kompetencer ligger især inden for research, formidling og undervisning, korledelse, kommunikation, ledelsesudvikling, salgsarbejde, projektledelse, rådgivning, music coaching, B2B samarbejde, innovation og forretningsudvikling.

Academic Activities 

Publishing, research, lectures:

2010- Research in music and media history, project and research leader of Music in Media: www.vortidsmusik.dk 

2010-15          Research in historical television broadcasts for The Danish National Symphony Orchestra

2009-             Member of Working Group Gunnar Berg after Mogens Andersen

2008-2009     Historien om Vor tids musik af Mogens Andersen, Edition Wilhelm Hansen 2009, posthumous publishing, editor and fundraising

2008-             Project and research leader of “Historien om Vor tids musik”- forsknings- og kulturarvsprojektet Danmarks Radio og den ny musik efter Anden Verdenskrig, initiated 1999 by Mogens Andersen, former Head of the Music Department in Denmarks Radio, see more www.vortidsmusik.dk - sponsored by The Danish Arts Council, The Danish Composers Society, Montana, Lademann and Baltzer Foundations, DR, The Danish Agency for Science, Technology and Innovation, Sonning Foundation, The Danish Ministry of Education                  

1999-2008     Research assistant of the project “New Music in Danish Radio and Television after World War II”, supported by The Danish Arts Council, DR, The Research Council for the Humanities, The Danish Ministry of Education a.o., see more www.vortidsmusik.dk

2001- Lecturer at Folkeuniversitetet/Musikvidenskab

Kunstneriske aktiviteter:

 • sanger, mezzo-sopran/alt, som sanger har jeg medvirket i koncerter med kor og orkester, uropførelser af ny kormusik i Danmark og Europa. Jeg har sunget i forskellige ensembler og kor og deltaget i flere master class. Jeg synger på dansk, svensk, engelsk, tysk, fransk inden for sange, populær musik, jazz, musical, kirkemusik, opera og Lied genren
 • korleder for Øresundskoret i Hellerup og Oktavius koret i Ålsgårde - øvedage mandag eftermiddag/aften, tirsdag aften, se koncertkalender og tilmelding til korprøve i menuen til højre
 • korleder for Sangtøserne i Hellerup - øvedag torsdag, se menu til højre for tilmelding
 • korleder for Do Re Mi Childrens Choir på Rygaards Internationale skole
 • sang coach for Korskolen, øve dag onsdag, se i menuen til højre
 • musiker i trioen Musica Transportable, se mere under FESTmusik i menu til højre
 • medlem af Arbejdsgruppe Gunnar Berg/Moderne Mandag
 • formand og sanger i 15 år i kammerkoret Cantus Firmus, desuden vokalensembler, større koncertprojekter med orkester
 • sanger 5 år i Klerkekoret og Muko på Musikvidenskab i København
 • harmonikasolist 5 år i Pavlovskijs Balalejkaorkester
 • har spillet klaver fra jeg var 6 år
 • Hans Becks danseskole i Tivoli fra jeg var 4-7 år, herefter 7 år på Inger Dams danseskole i Ordrup

Mine professionelle netværk:

Jeg deltager i en række erhvervs- og forskningsnetværk og ønsker at bidrage til samfunds udviklingen ved at skabe større forståelse for musikkens betydning for det enkelte menneske og dets omgivende samfund i mødet mellem kulturer og musik og erhvervsliv. Jeg er medlem af Dansk Vokalforening * European Voice Teachers Association * Dansk Selskab for Ophavsret * Innovationsnetværket InVio, * Europæisk netværk for Modernismestudier og Avantgardekunst, http://www.avantgardenet.eu/ * Danish Sound Innovation Network, http://danishsound.org/ * Netværk for studier af musik og betydning, NTSMB, http://www.ntsmb.dk/ * Dansk Selskab for Musikforskning, http://www.musikforskning.dk/ * LinkedIn http://www.linkedin.com/pub/agneta-mei-hytten/7/13b/b16.

♫ MUSICA ART ♫

 Virksomhed:

Min virksomhed Musica Art har eksisteret i 14 år. Den er i dag en innovativ musik-, kultur- og vidensvirksomhed med tilbud til erhvervsliv, private, medie-, kultur- og undervisningsinstitutioner og netværk. I 2008 fik jeg overdraget MA-Musik efter tidl. musikchef i DR Mogens Andersen og påtog mig opgaven at færdiggøre forsknings- og udgivelses opgaver ved siden af mit øvrige virke. Det har resulteret i cd-udgivelser, bogudgivelser, interaktivt online undervisningsmateriale til undervisnings sektoren og desuden givet mig stor erfaring i fundraising og rådgivning til musikbranchen, formidling af kulturarven og digitalisering af musik i medier.

I det daglige arbejder jeg med at formidle musik på mangfoldige måder: undervisning, sang, kor, musiksupervision, coaching, musikforskning og som konsulent arbejder jeg med fundraising, rådgivning, ledelses- og kommunikations opgaver i samarbejde med virksomheder, universiteter, musikforlag, medier, pladeselskaber, musikere, dirigenter, netværk og private.

Virksomhedens bogtitler kan du læse mere om i menu til højre Bøger om musik. Se flere musikprodukter på mine websites her: bl.a. www.musicaart.dk. www.vortidsmusik.dk (under ombygning pt.).

Jeg har i mange år interesseret mig for mental træning, hjerneforskning, sport, musik og sundhed og distribuerer kvalitetsprodukter til fremme af et stærkt helbred hele livet samt forebyggelse, se min webshop her: www.juiceplus.dk/+ah00793 - ønsker du mere information om produkterne eller at høre om forretnings muligheder, så kontakt mig på sms 23303108 eller se i menu til højre under Nyt job.

Musikforskning:

 • Musik i medier, se på www.materialeplatformen.emu.dk
 • Historien om Vor tids musik - kulturarvs- og forskningsprojekt initieret af Mogens Andersen i 1999 under titlen Danmarks Radio og den ny musik efter Anden Verdenskrig, www.vortidsmusik.dk (under ombygning pt.) - køb bogen Historien om Vor tids musik - om den spændende musik-, medie- og kulturhistoriske periode i Danmark fra 1950´erne og frem, som ikke tidligere er beskrevet og indeholder en unik fortegnelse med studiematerialer på cd og dvd, der kan høres og ses på Det kgl. Bibliotek, Statsbiblioteket og folkebiblioteker i Danmark, se mere under Bøger om musik i højre menu.

Se endvidere under publikationer på www.musicaart.dk.

Udvalgte referencer:

♫ MUSICA ART ♫

 1. Edition Borup-Jørgensen
 2. BORUP-JØRGENSEN FONDEN
 3. Helsingør og Gentofte kommuner
 4. Københavns Kommune
 5. Københavns Universitet
 6. Our Recordings
 7. Musica Art udgivelsesprojekter og forskning
 8. DR Koncerthuset
 9. Research og konsulent opgaver for DR SymfoniOrkestrets forening og fond
 10. SDU, Syddansk Universitets Symfoniorkester og Kor
 11. Kor72: http://www.kor72.dk/dk/om_kor_72/stort_tilskud_fra_nordeafonden/
 12. CEO i Musica Art, underviser, fundraiser, coach, korleder og foredragsholder
 13. Musikvidenskab, Folkeuniversitetet i København
 14. Private kunder og klienter i Nordsjælland, Storkøbenhavn, på Fyn og i Jylland
 15. Hald hovedgård, konference om avantgarde kunst, litteratur og musik
 16. Musikhøst, Det Fynske Musikkonservatorium
 17. Musikkonservatoriet, Musikhøjskolen i Oslo
 18. Rey Consulting
 19. Kiss the Frog
 20. Virtual Works
 21. Rygaards Internationale skole/fritidsforening

Ingen kommentarer »

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

Blogroll

Sider

 

 

 

 

 

 

 

Nye kommentarer

Sky3c Sponsored by Web Hosting