vocalsucces.com

Kategorier

Nye indlæg

Arkiver

Links


Rytmer og noder 2019-2020

marts 22nd, 2017

RYTMER OG NODER 2019-2020

Kom til intensiv musik workshop og lær mere om rytmer og noder, træn din hjerne, lær bladsang og nodelære i Musica Art i Hellerup.

Kurset er for mænd og kvinder i alle aldre, kom tæt på musikken og træn din hjerne og krop og lær rytmer og noder i et sjovt og trygt fællesskab i lyse og inspirerende omgivelser. Vi har åbent for tilmelding hele året, se kursuskalender herunder efterår 2019, send sms til 23303108 med dit navn, ugedag og holdnummer.

Efterår 2019 kurser starter i oktober.

Hvem er kurset for? Alle kan være med både begyndere og øvede - Korsangere - koncertgængere - musikinteresserede og musikelever i alle aldre er velkomne. 

Kom og vær med i vores nye intensive musikworkshop med rytmer og noder. Vi træner din rytmesans og dit gehør og arbejder med små korte forløb og du lærer at finde starttonen i en sang. Temaer: Viser-jazz-beat-latin-klassiske musikformer-kvint cirklen. Vi træner hørelære og bladsang efter noder. Du lærer at bruge klaveret til at finde starttonen i en sang og spille enkle melodier efter noder. Vi gennemgår den almene musiklære om melodi, klang, harmoni, rytme og form. Kurset veksler mellem sjove opgaver og gruppeøvelser, masser af praktisk træning, lidt forelæsning og musiklytning. Instruktør: cand.mag. Agneta Mei Hytten.

Tilmelding: Du tilmelder dig ved at sende sms til 23303108 og modtager herefter bekræftelse og betalings oplysninger.

Pris: Det koster kun 960 kr. at deltage i kurset inkl. undervisning, materialer og let forplejning undervejs. Der kan betales med mobile pay til 931991.

Kontakt: Cand. mag. Agneta Mei Hytten, mobil 23303108.

Ingen kommentarer »

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

Blogroll

Sider

 

 

 

 

 

 

 

Nye kommentarer

Sky3c Sponsored by Web Hosting