vocalsucces.com

Kategorier

Nye indlæg

Arkiver

Links


Kultur & Festdage i Gentofte 20.-23. juni 2019 FOR BØRN og VOKSNE

maj 31st, 2018

Musica Art fejrer musikken med 3 events i kultur & festugen:

1) Musik workshop: Små komponister (for børn/unge 5-18 år)

Torsdag 20. juni kl. 16-18 i Hellerup.

Kom og vær med til en kreativ og musikalsk workshop for børn i alderen 5-18 år. Alle kan være med uanset niveau. Vi synger, spiller, arbejder med fantasi og skabende evner og producerer et fælles digitalt musikværk. Du er velkommen til at medbringe din mobil eller Ipad. Tilmelding påkrævet til sms 23303108 eller info[a]musicaart.dk senest 19/6 med dit navn og din alder.

Program kan fås på bibliotekerne.

2) Midsommer Jazz - Musik salon (for voksne)

Fredag 21. juni kl. 19-21 i Hellerup.

Musica Art inviterer til en festlig aften med sommerstemning og midsommerjazz med jam session for sangere, musikere og jazz elsksere. Har du selv et instrument, så tag det med eller nyd sommeraftenen med jazz evergreens og kendte standards. Alle er velkomne - både instrumentalister, sangere, korsangere og publikum. Der kan købes forfriskninger undervejs. Tilmelding er påkrævet til sms 23303108 eller info[a]musicaart.dk senest  20/6.

3) Talent workshop: Musik og teater (for børn/unge 5-18 år)

Søndag 23. juni kl. 13-15 i Hellerup.

Kom og vær med i en kreativ musik workshop for børn og unge i alderen 5-18 år. Alle kan være med og vi øver, synger, spiller og laver musikteater. Du afprøver de færdigheder og evner, du får brug for, når du drømmer om en uddannelse som sanger eller skuespiller og skal søge optagelse på enten musikgymnasium, MGK, musical akademi, musikkonservatorium eller skuespilskole. Tilmelding er påkrævet til sms 23303108 eller info[a]musicaart.dk senest  20/6.

Ingen kommentarer »

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

Blogroll

Sider

 

 

 

 

 

 

 

Nye kommentarer

Sky3c Sponsored by Web Hosting