vocalsucces.com

Kategorier

Nye indlæg

Arkiver

Links


FUNDRAISING - 1-2-3 skaf penge til projekter og forretnings innovation

august 9th, 2013


♫ MUSICA ART ♫

 

Har din forening, private/offentlige virksomhed eller organisation brug for en erfaren fundraiser, sparringspartner eller rådgiver, så er du velkommen til at kontakte mig på info[a]musicaart.dk eller sms 23303108.

Nyhed - Kurser

1-2 timers foredrag, 1 dages kurser i Hellerup, få et godt tilbud.

Kampagne tilbud 2020: 1 intensiv kursusdag og 2 timers opfølgning og sparring, saml 4-12 personer og få et godt tilbud. Kom med din idé, din vision, dit projekt og få lavet din ansøgning klar med budget, bilag og et udvalg af fonde, så er du klar til at komme i gang med at søge midlerne til at realisere dine visioner. Send sms til 23 30 31 08 og bestil et kursus.

Jeg tilbyder hjælp på 3 niveauer, når du ønsker professionel hjælp til fundraising:

1. Fondsansøgningen

Forberedelse og udfærdigelse af fondsansøgning og budget, indsamling af relevant dokumentation, cv, bilag og korrekturlæsning. Få hjælp til udformning af tidsplan og opstilling af budget og eksekvering af ansøgninger.

2. Rådgivning

Jeg hjælper med rådgivning og sparring i valg af fonde til finansiering af de opgaver og projekter, der ønskes realiseret. Udvælgelse af fonde, udarbejdelse af fondsliste og sikring af sammenhæng mellem ansøgningstekst, budget og fondens formålsbestemmelse.

3. Projektplan og finansiering

Da jeg har stor erfaring i projektledelse, kan jeg give viden, inspiration, kreativ sparring og strategi til brug for udformningen af projektplan, handleplan, tidsplan og prioritering af udgiftsposter inden udfærdigelsen af fondsansøgningen. Jeg sørger for eksekveringen i samråd med projektleder, fondskonsulenter, vigtige referencepersoner, så ansøgningens visioner, mål, aktiviteter og finansiering heraf fremtræder klart og i overensstemmelse med fondens krav. Da fonde drives som en forretning, hjælper jeg din forening eller organisation med at forme en forretningsmæssig strategi til en langsigtet løsning af jeres finansieringsbehov.

Fundraiserens vigtigste værktøjer:

Vedholdenhed, vedholdenhed, vedholdenhed OG entusiasme.

Priser:

Alt efter opgavens art og omfang finder vi sammen en god økonomisk løsning for dit projekt baseret på timepris i henhold til tariffer for konsulentarbejde inden for DM/privat.

Kontakt:

Agneta Mei Hytten, sms 23303108 - E-mail: info[a]musicaart.dk - Tlf 39203108.

Referencer og succes historier:

Edition Borup-Jørgensen, musikudgivelser, koncerter, se http://www.borup-jorgensen.dk/

Arbejdsgruppe Gunnar Berg, se https://www.facebook.com/modernemandag  og www.facebook.com/gunnarberg 

Arkitekt og fotograf John Krøll, Virtual Works

Kor72, 2014-2017: Sangudviklingsprojekter, se http://www.kor72.dk/dk/om_kor_72/stort_tilskud_til_kor72_fra_nordeafonden/

Musica Art, digitale udviklingsprojekter, forskning, musikformidling og musikudgivelser, køb bøgerne her: http://www.vocalsucces.com/wp-admin/page.php?action=edit&post=39

Musica Art, færdiggørelse af tidl. musikchef Mogens Andersens forskningsprojekt, bog- og musikudgivelser og digital formidling i perioden 2008-2014 samt fortsat løbende opdatering og videreudvikling af formidlings projekter og forskning.

DO, Danske Orkesterdirigenter

Niels Balle Project og bands

Anette Slaatto

Saul Zaks

Ingen kommentarer »

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

RSS feed for these comments. | TrackBack URI

Blogroll

Sider

 

 

 

 

 

 

 

Nye kommentarer

Sky3c Sponsored by Web Hosting